phone
Nazovite nas042/819-585

Zaštita podataka

Pristupom i korištenjem internetskih stranica prihvaćate ova Pravila privatnosti. Auto-Toni i Auto Centar Toni zadržavaju pravo izmjena ovih Pravila privatnosti bez prethodne najave. Pristupom i korištenjem stranica suglasni ste da se slažete s takvim izmjenama, te da je upoznavanje s izmjenama isključivo u vašoj odgovornosti.

OPĆI PODACI

Auto-Toni i Auto Centar Toni zadržavaju pravo prikupljanja statističkih podataka o korištenju stranica ugrađenih u programskom kodu radi mjerenja, praćenja funkcionalnosti te marketinškog unaprijeđenja, a koji su dostupni preko javno dostupnih i prihvaćenih statističkih alata i internetskih komunikacijskih protokola (Google Analytics).

Pristupom i korištenjem stranica suglasni ste da tehnički podaci dostupni putem preglednika koji koristite mogu biti prikupljeni od strane statističkih i analitičkih alata, te da na vašem računalu mogu biti zabilježeni podatkovni zapisi (“cookies”) namjenjeni boljoj funkcionalnosti stranica.

OSOBNI PODACI

Auto-Toni i Auto Centar Toni izjavljuju da nema namjeru putem ovih stranica na skriveni način prikupljati bilo kakve osobne podatke korisnika stranica.

Osobni podaci korisnika prikupljeni preko kontaktnih, prijavnih, registracijskih ili drugih interaktivnih obrazaca koji su sastavnim dijelom ovih stranica, prikupljaju se temeljem dobrovoljnog slanja tih podataka od strane korisnika.

Auto-Toni i Auto Centar Toni izjavljuju da osobni podaci korisnika stranica, prikupljeni na bilo koji način preko funkcija ovih stranica, neće biti prosljeđivani, prodani ili na drugi način stavljeni na raspolaganje trećim osobama, objavljivani ili korišteni na bilo koji drugi način osim za komunikaciju, poslovnu suradnju, interakciju ili pružanje servisa korisnicima koji su podatke dostavili.

Auto-Toni i Auto Centar Toni odriče se odgovornosti za gubitak, krađu, objavu ili oštećivanje osobnih podataka korisnika stranica u slučaju neovlaštenog upada u programski kôd stranica ili bazu podataka od strane “računalnih pirata”, “hakera”, ili kao rezultat drugih računalnih kriminalnih aktivnosti trećih osoba.

Ovi uvjeti se primjenjuju od 01.01.2011.