phone
Nazovite nas042/819-585

Mitsubishi Eclipse Cross


Opis vozila

Premda moderan coupé, Eclipse Cross je SUV.
Dinamično oblikovana forma projicira eksplozivnu snagu sportaša od sportskog prednjeg dijela do high-tech stražnjih lampi. Head Up zaslon u boji projicira podatke o vožnji u vidno polje vozača.  Sportski, no pažljivo dizajniran kokpit podiže puls i zadovoljstvo putnika na višu razinu. 
Eclipse Cross dolazi s elektronički kontroliranim sustavom pogona na sva četiri kotača, koji šalje potrebnu količinu momenta na stražnje kotače, ovisno o situaciji i cestovnoj površini.

5 razloga za Eclipse Cross:

1. 1.5 Turbo s direktnim ubrizgavanjem

2. Napredne tehnologije za sigurnost vožnje(Napredni sustav za ublažavanje sudara FCM, Adaptivni tempomat ACC, Upozorenje na mrtvi kut BSW, Upozorenje za napuštanje vozne trake LDW, Automatska duga svjetla AHB, Multi around monitor, itd.)

3. Inovativno upravljanje funkcijama(Touch pad)

4. Projekcijski zaslon(Head-up display)

5. Kabina nalik avionskom kokpitu(Cockpit look)

Tehnički podaci

Kontrola dinamike vozila uključuje Active Yaw Control sustav, koji koristi kut upravljanja, brzinu skretanja, okretni moment vožnje, silu kočenja i informacije o brzini kotača kako bi se utvrdila radnja vozača, ali i ponašanje automobila.
Pogon novog SUV-a je zasnovan na 1.5-litrenom benzinskom motoru s turbopunjačem i izravnim ubrizgavanjem, koji radi u sprezi s CVT mjenjačem s 8 brzina. 2,2-litreni common rail dizelaš s izravnim ubrizgavanjem modificiran je posebno za Eclipse Cross, te opremljen s novim 8-stupanjskim automatskim mjenjačem.
Head Up zaslon u boji projicira podatke o vožnji u vidno polje vozača.  Sportski, no pažljivo dizajniran kokpit podiže puls i zadovoljstvo putnika na višu razinu


Upit