Učinkovit, praktičan i prilagođen urbanim izazovima

Mitsubishi-jev željno očekivani globalni “mališan” dobio je napokon izgled i ime za europsko tržište: Space Star.
Apsolutni je novitet na hrvatskom tržištu, a u ponudi je jedan ali vrijedan benzinski motor: 1.2/80 KS. I to uz bogatu opremu Invite plus.
Stilski dotjeran Space Star također predvodi val inovacija u klasi gradskih vozila: Mitsubishi Motors na tržište izlazi s do sada tehnološki najnaprednijim gradskim modelom u povijesti marke. Unutar karoserije sa pet vrata kompaktnih vanjskih dimenzija može se udobno smjestiti pet odraslih osoba, dok je unutrašnjost pravi primjer primjene načela ergonomije u praksi. Pregledni instrumenti osiguravaju brz i lagan pristup svim potrebnim informacijama.

Vanjskim izgledom čistih linija odaje dojam otvorenosti i prozračnosti, a materijali interijera su moderni, kvalitetni i lagani za održavanje. Zbog malih gabarita trocilindričnog motora nove generacije, duljina prostora za putnike  u kabini vozila je među vodećima u klasi unatoč kompaktnim vanjskim dimenzijama. Logično raspoređeni pretinci čine boravak u vozilu ugodnijim, uz prtljažnik  volumena 235 litara prilagođen svakodnevnim potrebama. Naslon stražnje klupe moguće je preklopiti u omjeru 60:40. Prostor motora sveden je na što manju mjeru, kako bi se optimizirao prostor za putnike.

Cjenik i brošura

SPACE STAR CJENIK 2019 MY19

SPACE STAR CJENIK 2019 MY19.5

SPACE STAR CJENIK 2020 MY20

SPACE STAR BROŠURA